Vaillant, een synoniem voor innovatie en betrouwbaarheid in de wereld van verwarmingssystemen, brengt u de ultieme oplossing voor warmtecomfort. Of u nu een oude ketel wilt vervangen of een betrouwbare optie zoekt voor uw nieuwe huis, Vaillant staat garant voor geavanceerde technologie en ongeëvenaarde prestaties.

Voordelen van een Vaillant ketel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing in Rotterdam? Ontdek de voordelen van Vaillant ketels:

 1. Energiezuinigheid: Vaillant staat bekend om zijn energiezuinigheid. Met de geavanceerde technologieën zorgen Vaillant ketels er niet alleen voor dat ze uw huis warm houden, maar ook om de energiekosten te verlagen.
 2. Betrouwbaarheid: Vaillant ketels zijn ontworpen en getest om zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden, consistente prestaties te leveren.
 3. Innovatieve verwarmingstechnologie: als voorloper in de verwarmingsindustrie, is Vaillant voortdurend bezig met innovatie. De ketels van Vaillant zijn niet alleen efficiënt, maar ook voorzien van de nieuwste technologische snufjes voor uw comfort.
 4. Milieuvriendelijkheid: met groene technologieën draagt Vaillant bij aan een duurzamere toekomst.

Vaillant cv ketel storing verhelpen in Rotterdam?

Een goed werkende cv-ketel is essentieel voor een comfortabel huis. Als u geen warm water heeft of te maken krijgt met een storing aan uw Vaillant cv-ketel, wilt u snel en efficiënt handelen om het probleem op te lossen. Hier zijn enkele stappen om u te helpen bij het verhelpen van Vaillant cv-ketel storingen:

 1. Controleer de thermostaat: zorg ervoor dat de thermostaat correct is ingesteld en de batterijen niet leeg zijn. Een onjuiste thermostaatinstelling kan resulteren in onvoldoende verwarming.
 2. Waterdruk controleren: een veelvoorkomende oorzaak van storingen is een te lage waterdruk. Controleer de drukmeter op de ketel en vul indien nodig water bij volgens de instructies in de handleiding.
 3. Reset de cv -ketel: probeer de cv-ketel te resetten volgens de instructies van de fabrikant. Dit kan kleine storingen verhelpen die zijn ontstaan door tijdelijke problemen.
 4. Ontlucht de radiatoren: luchtbellen in het verwarmingssysteem kunnen voor problemen zorgen. Ontlucht de radiatoren door de ontluchtingssleutel te gebruiken totdat er een constante waterstroom is.
 5. Check de rookgasafvoer en inlaat: zorg ervoor dat de rookgasafvoer en luchtinlaat vrij zijn van obstakels. Blokkades kunnen leiden tot storingen en veiligheidsproblemen.
 6. Raadpleeg de handleiding: elke Vaillant cv-ketel wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding. Raadpleeg deze voor specifieke instructies met betrekking tot storingen en oplossingen.
 7. Schakel ons in: als u de storing niet kunt verhelpen of als het om complexere problemen gaat, schakel ons dan in. Wij hebben de expertise in huis om storingen snel en veilig op te lossen.
 8. Preventief onderhoud: voorkom toekomstige storingen door regelmatig preventief onderhoud uit te laten voeren door een professionele verwarmingsmonteur. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de cv-ketel, maar minimaliseert ook de kans op storingen.

Vaillant ketel laten plaatsen Rotterdam

Is het tijd om uw verwarmingssysteem te vernieuwen of overweegt u de overstap naar een energiezuinige optie? Bij ons team van gecertificeerde installateurs in Rotterdam, bent u aan het juiste adres voor een professionele installatie van uw nieuwe Vaillant ketel. Wij begrijpen dat elk huis unieke verwarmingseisen heeft, en daarom nemen we de tijd om u van persoonlijk advies te voorzien, zodat u de goede keuze kunt maken.

Voor alle merken cv ketels staan wij voor u klaar

Heeft u problemen met uw cv-ketel, maar is het geen Vaillant? Geen zorgen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in Vaillant, maar hebben ook uitgebreide kennis van een breed scala aan ketels van verschillende merken, waaronder Nefit, Bosch, Remeha, Intergas of Itho Daalderop. Onze ervaren monteurs beschikken over veel ervaring en zijn vertrouwd met diverse typen ketels van verschillende fabrikanten.

Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wij zijn er om u verder te helpen, ongeacht het merk en type cv-ketel dat u heeft.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!