Met een Intergas ketel in Rotterdam kunt u profiteren van de betrouwbaarheid en efficiëntie die deze ketel met zich meebrengt. Dankzij geavanceerde technologieën en een compact ontwerp zijn deze ketels ideaal voor woningen.

Met een Intergas cv-ketel in Rotterdam kunt u genieten van een warm huis en besparen op de energiekosten.

Voordelen van een Intergas cv-ketel

De Intergas cv-ketel brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  1. Dubbele HR-technologie: De cv-ketels van Intergas zijn uitgerust met een uniek dubbel HR-systeem. Dit systeem levert niet alleen efficiënte ruimteverwarming, maar voorziet uw woning ook van warm water.
  2. Betrouwbaarheid: Intergas staat bekend om de betrouwbaarheid van zijn cv-ketels. Dit zorgt ervoor dat u langdurig kunt genieten van de vele voordelen die de cv-ketel met zich meebrengt.
  3. Milieuvriendelijk: Doordat de Intergas cv-ketel energie-efficiënt is, stoot het systeem minder schadelijke stoffen uit. Hierdoor draagt u bij aan een schoner milieu.
  4. Duurzaamheid: Doordat de Intergas cv-ketel langdurig meegaat en een duurzame constructie heeft, zult u op lange termijn weinig problemen ondervinden en relatief weinig onderhoud hoeven te plegen.

Intergas ketel laten installeren in Rotterdam

Wilt u een nieuwe Intergas cv-ketel laten kopen of installeren in Rotterdam? Dan helpen wij u graag verder. Het installeren van een cv-ketel kan moeilijk en ingewikkeld zijn, maar onze gespecialiseerde installateurs nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen.

Als wij of u constateren dat de cv-ketel aan vervanging toe is, adviseren wij op basis van uw woning en verbruik een nieuwe cv-ketel die bij u past. Het installeren van een Intergas cv-ketel duurt enkele uren en wij proberen u zo min mogelijk te hinderen in uw dagelijkse bezigheden.

Storing Intergas ketel Rotterdam

Heeft u last van een storing aan uw Intergas cv-ketel in Rotterdam? Dat is natuurlijk niet prettig, maar onze monteur in Rotterdam kan u hiermee verder helpen. Onze gespecialiseerde monteur staat klaar om u te helpen met al uw problemen.

Als u liever eerst zelf wilt kijken, dan kan dat natuurlijk ook. Het is belangrijk dat u veilig en verstandig te werk gaat. Ook kan de handleiding van de cv-ketel u een eind op weg helpen

Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig met uw Intergas cv-ketel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier. In geval van spoed adviseren wij u om ons te bellen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!