Komt er geen warm water uit de kraan in Rotterdam? Dat is een veelvoorkomend probleem en kan vervelende gevolgen hebben voor uw dagelijkse comfort. Gelukkig zijn er oplossingen om dit probleem op te lossen waarbij wij u graag helpen. Lees gauw verder om te ontdekken hoe u het warm waterprobleem kunt oplossen.

Waarom is er geen warm water in Rotterdam?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u geen warm water heeft, bijvoorbeeld een verstopte filter, een kapotte boiler of een storing in het verwarmingssysteem. Als u het vermoeden heeft dat het probleem komt door een verstopte filter dan kunt u dit zelf controleren en schoonmaken. Mocht dit niet werken dan raden wij u aan om ons te bellen.

Een kapotte boiler kan een andere oorzaak zijn van het warm waterprobleem. Dit betekent dat de boiler vervangen moet worden door een nieuwe boiler. Ook in dit geval is ons advies om ons te bellen zodat de installatie snel en correct uitgevoerd kan worden.

Weet u niet zeker waar het probleem in zit? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen. Wij kunnen het verwarmingssysteem grondig inspecteren en u adviseren over de beste oplossing.

Storing warm water Rotterdam

Het kan ook voorkomen dat dat het warmtenet onderhoud aan het uitvoeren is waardoor u geen warm water heeft. Via internet kunt u controleren of er onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd of dat er actuele storingen zijn.

Hoe kan ik zelf controleren of er een probleem is met de warmwaterbron?

Er zijn een aantal stappen die u kunt ondernemen om te controleren of er een probleem is met uw warmwaterbron:

  1. Controleer de thermostaat: zorg ervoor dat de thermostaat op de juiste temperatuur staat ingesteld.
  2. Controleer de stroomvoorziening: kijk voor de zekerheid of de elektrische stroom niet is onderbroken of dat de zekering niet is uitgeschakeld.
  3. Controleer de leidingen: bekijk of er geen lekkages bevinden in uw woning of ruimte.
  4. Controleer de boiler: controleer of de boiler genoeg druk heeft en of er geen storingen aanwezig zijn.
  5. Controleer de kraan: open en sluit de kraan om te kijken of er water uitkomt en of de druk normaal is.

Onderhoudstips voor warm water in Rotterdam

Om ervoor te zorgen dat uw warme water optimaal blijft werken, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Hieronder staan enkele handige tips voor het onderhouden van uw warmwaterbron. Wilt u graag dat wij uw warmwaterbron komen onderhouden? Dat is natuurlijk mogelijk!

  1. Leidingen en boilers inspecteren: inspecteer regelmatig de warmwaterleidingen en boilers op lekkages en verstoppingen.
  2. Water druk regelen: hou de druk in de warmwaterleidingen op een normaal niveau om te voorkomen dat er lekkages en verstoppingen kunnen ontstaan.
  3. Regelmatig ontkalken: ontkalk regelmatig de warmwaterbron om de prestaties te kunnen verbeteren en het onderhoud te verminderen.

Wilt u een cv monteur in Rotterdam inschakelen? Dan kunt u ons uiteraard inschakelen. Bel, mail of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag!

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!