De verwarmingsmonteur in Rotterdam kunt u inschakelen voor de complete aanleg van verwarmingsinstallaties. Naast het aanleggen en installeren van de verwarming, kunt u ons ook inschakelen als de verwarming het niet doet of voor het onderhouden van de verwarmingsinstallatie.

Wat doet de verwarmingsmonteur?

De verwarmingsmonteur in Rotterdam en omgeving kan voor u de verwarming aansluiten. Aan de hand van een werktekening weten wij precies waar leidingen aangelegd moeten worden, waar toestellen geplaatst en aangesloten kunnen worden en voeren we reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voor de verwarming.

Het is belangrijk om het aanleggen en onderhouden van de verwarming door een verwarmingsmonteur te laten uitvoeren. Wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd, kunnen er lekkages ontstaan met grote problemen tot gevolg.

Wij kunnen niet alleen verwarmingssystemen maar ook boilers, warmtepompen en vloerverwarming installeren.

Verwarming vervangen of repareren in Rotterdam?

Werkt uw verwarming niet naar behoren? Wij begrijpen dat dat erg vervelend is en staan dan ook graag voor u klaar. Onze ervaren en gecertificeerde verwarmingsmonteurs gaan eerst kijken of het mogelijk is om de verwarmingsinstallatie te repareren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kunnen we in overleg met u, de verwarmingsinstallatie vervangen.

Het totaalpakket van de verwarmingsmonteur

Naast het aansluiten en installeren van de verwarmingsinstallatie bieden wij u een totaalpakket aan waarmee u geld kunt besparen. Het pakket bestaat uit diverse onderhoudswerkzaamheden aan uw cv zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het totaalpakket bestaat uit onder andere de volgende werkzaamheden:

  1. Cv installatie bijvullen
  2. Cv installatie ontluchten
  3. Reiniging warmtewisselaars en branders
  4. Water- en beveiligingsapparaten controleren
  5. Controle afvoer verbrandingsgassen
  6. Controle veiligheid apparatuur

Het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat de cv ketel een storing heeft, in dat geval staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Wij helpen u graag verder met verwarmingssystemen van o.a. de merken Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha en Vaillant.

Verwarmingsmonteur in Rotterdam inschakelen

Wilt u de verwarmingsmonteur in Rotterdam inschakelen voor het aanleggen, installeren of onderhouden van de verwarmingsinstallatie? Of werkt de verwarming niet meer? Bel of mail ons en wij gaan graag voor u aan de slag!

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!