Wilt u een cv ketel kopen in Rotterdam omdat hij aan vervanging toe is of niet meer goed werkt? Heeft u advies nodig bij het aanschaffen van de nieuwe cv ketel? Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u goed advies geven welk merk, type of model cv ketel het beste past bij uw woning en verbruik. Wij staan voor u klaar van het aanschaffen tot de plaatsing!

Wij werken met onder andere de volgende merken: Nefit, Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Remeha en Vaillant. Bent u op zoek naar een ander merk? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Wanneer is een cv ketel aan vervanging toe?

Het is belangrijk om uw cv ketel op tijd te vervangen en niet te wachten totdat het warm water en de verwarming niet meer werkt. Na verloop van tijd kunnen één of meerdere van de volgende gebreken een signaal zijn dat de cv ketel vervangen moet worden:

 1. De energierekening is een stuk hoger dan voorheen. De oorzaak hiervan kan zijn dat de cv ketel veel meer gas verbruikt door het ouderdom.
 2. Als een cv ketel ouder is dan 12 – 15 jaar kan dit een reden zijn om een nieuwe cv ketel te kopen. Dit is afhankelijk van het merk en type ketel maar over het algemeen gaat een cv ketel 12 – 15 jaar mee. Na deze periode geeft een cv ketel steeds vaker problemen en storingen aan.
 3. De cv ketel geeft steeds vaker storingen.
 4. U moet lang wachten voordat het water warm is.
 5. Wanneer de cv ketel al richting de 12 – 15 jaar oud is, kunnen de reparatiekosten dusdanig hoog zijn dat het zonde is om dit in een oude cv ketel te investeren.

Diensten naast cv ketel kopen in Rotterdam

Naast dat u bij ons terecht kunt voor advies, het aanschaffen en installeren van de cv ketel, kunt u ook bij ons terecht voor cv ketel onderhoud. Wij bieden een onderhoudsabonnement aan waarmee u compleet ontzorgt wordt en wat ervoor zorgt dat de cv ketel optimaal zijn werk kan blijven doen. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt controleren wij de cv ketel op de volgende punten:

 1. Cv installatie bijvullen.
 2. Warmtewisselaars en branders reinigen.
 3. Water- en gaslekkages opsporen en indien nodig repareren.
 4. Cv installatie ontluchten.
 5. Afvoer van verbrandingsgassen controleren.
 6. Water- en beveiligingsapparaten controleren.

Cv ketel met spoed kopen in Rotterdam?

Heeft u met spoed een nieuwe cv ketel nodig? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Bel of mail ons en wij helpen u direct!

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!