Voor cv ketel installatie en onderhoud in Bergschenhoek staan wij voor u klaar! Een cv ketel, ook wel verwarmingsketel genoemd, is een belangrijk apparaat in ieder huis. Het is namelijk verantwoordelijk voor het verwarmen van het water en het verwarmen van uw woning.

Verschillende soorten cv ketels

Er zijn verschillende soorten cv ketels die wij kunnen installeren, waaronder:

 1. Gasgestookte cv ketels: de gasgestookte cv ketels werken door middel van gas, meestal aardgas, en is een populaire optie. Ze zijn efficiënt en relatief betaalbaar om te gebruiken.
 2. Elektrische cv ketels: deze cv ketels werken door middel van elektriciteit en zijn een goede keuze voor huizen die geen toegang hebben tot gas. Ze zijn alleen vaak duurder om te gebruiken dan gasgestookte cv ketels.
 3. HR cv ketels: deze werken door middel van warmteafgifte en zijn een efficiënte keuze voor huizen met vloerverwarming.
 4. Hybride cv ketels: de hybride cv ketels combineren de technologie van een gasgestookte cv ketel met die van een elektrische cv ketel en kunnen worden aangesloten op zowel gas als elektriciteit. Ze zijn efficiënter dan traditionele cv ketels maar kunnen duurder zijn om te installeren.
 5. Oliegestookte cv ketels: oliegestookte cv ketels worden steeds zeldzamer en werken, zoals de naam al zegt, door middel van olie. Het is een goede keuze voor huizen die geen toegang hebben tot gas of elektriciteit, bijvoorbeeld woningen op het platte land. Ze zijn alleen vaak duurder om te gebruiken en produceren meer uitlaatgassen dan andere soorten cv ketels.

Wij kunnen u adviseren welke type cv ketel het beste past bij uw woning en verbruik. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de efficiëntie van het apparaat en de kosten van het gebruik ervan.

Onderhoud aan de cv ketel in Bergschenhoek

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv ketel, kunt u ervoor zorgen dat het apparaat op zijn best blijft functioneren en bespaart u daarmee ook op de energiekosten. Onze ervaren cv monteurs komen bij u langs om uw cv ketel grondig te inspecteren en na te lopen. Daarbij voeren zij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 1. Cv installatie bijvullen
 2. Cv installatie ontluchten
 3. Warmtewisselaars en branders reinigen
 4. Water- en beveiligingsapparaten controleren
 5. Afvoer verbrandingsgassen controleren
 6. Veiligheid van de apparatuur controleren

Het is mogelijk om te kiezen voor jaarlijks of eenmalig onderhoud maar ons advies is om dit jaarlijks te laten uitvoeren. Wij hebben hiervoor een onderhoudscontract waarmee u goedkoper uit bent.

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe cv ketel in Bergschenhoek en wilt u graag advies over welke cv ketel het beste bij u past, dan kunt u ons altijd om advies vragen. Ook wanneer u andere vragen heeft omtrent de cv ketel, verwarmingsinstallatie etc. kunt u uiteraard bij ons terecht.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!