Woont u in Bergschenhoek en heeft u een Nefit ketel of wilt u deze? Nefit staat bekend om zijn hoogwaardige ketels en innovatieve technologieën. Met een Nefit ketel in uw woning kunt u profiteren van een hoog rendement en energiebesparingen. Dankzij de geavanceerde technologieën, zoals modulerende branders en warmtewisselaar, optimaliseert de ketel het energieverbruik. Dit zorgt voor lagere energiekosten.

Toch kan het voor komen dat een Nefit ketel een storing aangeeft. Een storing in de cv-ketel is erg vervelend want dit zorgt voor een oncomfortabele temperatuur in uw woning. Gelukkig kunt u bij ons vertrouwen op een snelle oplossing. Onze ervaren monteurs hebben de benodigde kennis en apparatuur in huis om de storing efficiënt op te lossen.

Een storing in de ketel kan grotendeels voorkomen worden door het frequent uitvoeren van cv-ketel onderhoud. Wij bieden hiervoor een onderhoudsabonnement aan waarbij wij periodiek bij u komen om de cv-ketel te controleren op een aantal belangrijke punten.

Nefit cv-ketel storing Bergschenhoek

Bij een Nefit cv-ketel storing in Bergschenhoek is het van cruciaal belang om het probleem snel op te lossen. Wij zorgen dat we snel ter plaatse zullen zijn om een grondig storingsonderzoek uit te voeren. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om de storing te achterhalen en de juiste oplossingen te bieden.

Wanneer wij constateren dat er sprake is van een ernstiger probleem, dan kunnen wij u adviseren om te gaan kijken naar een nieuwe cv-ketel. In sommige gevallen kan het namelijk voordeliger zijn om de gehele ketel te laten vervangen. Wij geven u advies over de beste vervolgstappen en indien nodig zorgen wij voor een vakkundige installatie van een nieuwe cv-ketel.

Wat kunt u zelf doen bij een Nefit storing in Bergschenhoek?

Wanneer de Nefit cv-ketel een storing aangeeft, zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om te proberen om het probleem op te lossen, hier zijn enkele suggesties:

  1. Controleer de storingscode: Modernere cv-ketels geven vaak een storingscode aan op het display. Om de storingscode te kunnen achterhalen, kunt u de handleiding raadplegen.
  2. Controleer de waterdruk: Een veelvoorkomende oorzaak van cv-ketelstoringen is een te lage waterdruk. Controleer de waterdruk op de manometer van de ketel. Als de druk te laag is, dat is meestal onder 1 bar, dan moet u mogelijk water aan het systeem toevoegen. U kunt de handleiding van de cv-ketel raadplegen voor de specifieke instructies over het bijvullen van water.
  3. Reset de cv-ketel: In sommige gevallen kan alleen het resetten van de cv-ketel de storing al verhelpen. Schakel de cv-ketel uit door de stroomtoevoer naar de ketel uit te schakelen of door de resetknop in te drukken. Wacht een paar minuten en schakel de ketel vervolgens weer in. Controleer daarna of de storing nog steeds aanwezig is.
  4. Controleer de gastoevoer: Wanneer u een gasgestookte cv-ketel heeft, controleer dan of de gastoevoer naar de ketel is ingeschakeld. Zorg ervoor dat de gaskraan open staat. Als u een andere gasgestookte apparatuur in huis heeft, zoals een gasfornuis, controleer dan of die naar behoren werkt. Als er geen gasstroom lijkt te zijn, neem dan contact op met uw gasleverancier.
  5. Reinig of vervang de filters: Verstopte filters kunnen leiden tot storingen in de cv-ketel. Controleer of de filters schoon zijn en vrij van vuil, stof of andere verstoppingen. Reinig of vervang indien nodig de filters volgens de instructies van de fabrikant.

Als de bovenstaande stappen de storing niet verhelpen, of als u niet zeker weet wat u moet doen, kunt u het beste een professionele cv monteur inschakelen.

Voor alle merken ketels staan wij voor u klaar!

Niet alleen voor Nefit ketels kunt u bij ons terecht. Wij staan ook voor u klaar voor andere ketel merken waaronder: Bosch, Intergas, Remeha, Vaillant en Itho Daalderop. Hierbij kunnen wij de aanschaf, installatie en het onderhoud voor u regelen. Heeft u een ander merk ketel? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan van A tot Z voor u klaar!

Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in. Wij staan voor u klaar bij de Nefit cv-ketel storing in Bergschenhoek.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!