Bent u op zoek naar een cv installateur in Vlaardingen? Wij staan voor u klaar! Mocht uw cv ketel aan vervanging toe zijn of niet meer goed werken, dan weten onze gecertificeerde monteurs daar wel raad mee. Wij kunnen uw cv ketel nalopen en de nodige reparaties uitvoeren. Mochten wij constateren dat de cv ketel te verouderd is om nog te laten maken dan kunnen wij u een nieuwe cv ketel adviseren. Wij kijken in dat geval naar uw woning en het verbruik en op basis daarvan kunnen wij u een merk, type of model adviseren.

Wanneer kan een cv ketel aan vervanging toe zijn?

Na verloop van tijd kunt u merken dat de cv ketel verouderd raakt, dat is meestal na zo’n 12 – 15 jaar. Het laten installeren van een nieuwe cv ketel is niet alleen efficiënter en betrouwbaar, maar u bespaart daarmee ook nog eens op de energiekosten.

Naast dat wij adviseren om een cv ketel na ongeveer 12 – 15 jaar te laten vervangen, kunt u ook aan de symptomen merken dat hij aan vervanging toe is:

 1. Slechte prestaties: u moet lang wachten voordat het water warm wordt en daarnaast levert hij niet meer de warmte zoals voorheen.
 2. Stijgende energiekosten: de energiekosten zijn hoger terwijl u hetzelfde verbruikt.
 3. Lekkage: als de cv ketel verouderd is, kan hij water gaan lekken. Dat is een duidelijk teken dat het tijd is om de cv ketel te vervangen.
 4. Storingen: de cv ketel kan foutmeldingen geven en vaker uitvallen.
 5. Hogere reparatiekosten: wanneer de cv ketel meer mankementen vertoond, worden de reparatiekosten hoger en kan het voordeliger zijn om een nieuwe cv ketel aan te schaffen.

Een nieuwe cv installeren in Vlaardingen

Wanneer wij, of uzelf, constateren dat het beter is om een nieuwe cv te laten installeren, kunnen wij u op basis van uw verbruik en de woning, een merk, type of model cv ketel adviseren. Wij kunnen één van de volgende merken cv ketels bij u installeren: Nefit, Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Remeha en Vaillant. Met het installeren van een nieuwe cv ketel zijn wij enkele uren bezig en wij zorgen er natuurlijk voor dat dit vlekkeloos verloopt en u hier geen hinder van ondervindt.

Wanneer de nieuwe cv ketel is geïnstalleerd, is het goed om na te denken om de cv ketel te laten onderhouden in Vlaardingen. Wij kunnen de cv ketel jaarlijks voorzien van een onderhoudsbeurt zodat hij optimaal zijn werk kan blijven doen. Tijdens de onderhoudsbeurt lopen wij de cv ketel na op de volgende punten:

 1. Wij vullen de cv installatie bij;
 2. De warmtewisselaars en branders reinigen we;
 3. Water- en gaslekkages worden opgespoord en indien nodig gerepareerd;
 4. De cv installatie ontluchten we;
 5. De afvoer van verbrandingsgassen wordt gecontroleerd;
 6. De water- en beveiligingsapparaten controleren we.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor het installeren van een cv in Vlaardingen? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van het installeren van de cv in Vlaardingen te bespreken.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!