Heeft uw cv ketel in Vlaardingen onderhoud nodig? Regelmatig een cv onderhoudsbeurt laten uitvoeren voorkomt dat u in de winter in de kou zit. Bij ons is het mogelijk om een eenmalige cv ketel onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, maar wij adviseren om de cv ketel jaarlijks te laten controleren. Wij hebben een onderhoudscontract waarmee u goedkoper uit bent.

Cv onderhoudswerkzaamheden in Vlaardingen:

Tijdens het uitvoeren van de cv ketel onderhoudswerkzaamheden in Vlaardingen, controleren wij de cv ketel op de volgende punten:

 1. De cv installatie bijvullen.
 2. Cv installatie ontluchten.
 3. Reiniging van de warmtewisselaars en branders.
 4. Water- en beveiligingsapparaten controleren.
 5. Controle van de afvoer verbrandingsgassen.
 6. Controle van de veiligheid van het apparatuur.

De cv ketel onderhoudswerkzaamheden voeren wij onder andere uit voor de volgende merken: Nefit, Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Remeha en Vaillant. Mocht u gebruikmaken van een merk die hier niet bij staat dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overige werkzaamheden

Naast dat wij de cv ketel kunnen onderhouden in Vlaardingen en omgeving, staat onze storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar bij storingen in de cv ketel.

Mochten wij zien dat de cv ketel aan vervanging toe is, dan kunnen wij een nieuwe cv ketel voor u installeren. Wij kunnen op basis van uw type woning en verbruik, advies geven voor het juiste merk, type en model cv ketel. Twijfelt u of uw cv ketel aan vervanging toe is? Eén van de volgende signalen kan een teken zijn dat de cv ketel aan vervangen moet worden:

 1. Over het algemeen gaat een cv ketel 12 – 15 jaar mee. Na deze periode kunnen er problemen ontstaan in de ketel.
 2. Wanneer een cv ketel ouder is dan 12 – 15 jaar kan hij meer gas verbruiken. Hierdoor krijgt u een hogere energierekening.
 3. De cv ketel geeft steeds vaker, meer storingen aan.
 4. Het duurt erg lang voordat het water warm wordt.
 5. Als er meer problemen ontstaan in de cv ketel en dit uit zich in (onverklaarbare) storingen, dan kan het zonde zijn om veel geld aan reparatiekosten uit te geven wanneer het om een cv ketel gaat met de leeftijd van 12 – 15 jaar.

Wilt u meer informatie over uw cv ketel? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen of te mailen. Wij geven u graag meer informatie over de cv ketel onderhoud in Vlaardingen.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!