Met professioneel cv onderhoud in Hoogvliet zorgt u voor een efficiënte en veilige cv-installatie. Onze ervaren cv monteurs komen bij u langs om uw cv-installatie grondig te inspecteren en eventuele problemen te achterhalen en op te lossen. Met regelmatig cv onderhoud kunt u kosten besparen op energie en kunt u duurdere reparaties voorkomen. Daarnaast kan de verwarming efficiënt en comfortabel blijven functioneren.

Cv onderhoudsabonnement

Met ons cv onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een efficiënte en veilige cv-installatie. Onze ervaren cv monteurs komen op een door u gekozen frequentie bij u langs om uw cv-ketel na te lopen en eventuele problemen op te lossen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking en de staat van de cv-ketel. Daarnaast is ons onderhoudscontract een kostenbesparende optie want u ontvangt korting op onderhoudsbeurten en u heeft voorrang bij reparaties.

Tijdens de cv onderhoudswerkzaamheden in Hoogvliet, voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

1. Cv installatie wordt bijgevuld.
2. Cv installatie wordt ontlucht.
3. Reiniging van warmtewisselaars en branders.
4. Controleren van de water- en beveiligingsapparaten.
5. Afvoer van verbrandingsgassen controleren.
6. Veiligheid apparatuur controleren.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van diverse soorten cv ketels. U kunt ons o.a. inschakelen bij cv ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha en Vaillant.

Meer cv werkzaamheden

Naast het cv onderhoud in Hoogvliet kunnen wij meer voor u betekenen. Mochten wij namelijk constateren dat de cv ketel aan vervanging toe is, dan kunt u bij ons ook terecht voor het installeren van een nieuwe cv ketel. Wij kunnen u op basis van uw type woning en verbruik advies geven voor het juiste merk, type en model cv ketel.

Weet u niet zeker of de cv ketel aan vervanging toe is? Bij één van de volgende signalen kan het een teken zijn dat de cv ketel dusdanig verouderd is dat de beste optie is dat hij vervangen moet worden:

1. Gemiddeld gaat een cv ketel 12 – 15 jaar mee, na deze periode kunnen er problemen in de cv ketel ontstaan en is het verstandig om een nieuwe cv ketel te installeren.
2. De cv ketel kan meer gas gaan verbruiken wanneer hij 12 – 15 jaar oud wordt waardoor u een hogere energierekening kunt krijgen.
3. Er komen steeds vaker, meer storingen te staan in de cv ketel.
4. Het duurt lang voordat het water warm is.
5. Wanneer de cv ketel de leeftijd heeft van 12 – 15 jaar, kunnen er meer onverklaarbare storingen ontstaan en kan het zonde zijn om veel geld uit te geven aan de reparatiekosten.

Monteur voor de cv onderhoud in Hoogvliet inschakelen

Wilt u ons inschakelen voor het uitvoeren van cv onderhoudswerkzaamheden in Hoogvliet of omgeving? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!