Bent u op zoek naar een Vaillant ketel partij in de buurt van Schiedam? Voor het plaatsen, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en storingen oplossen, staan wij voor u klaar.

Vaillant staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke ketels die efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie combineren. Deze Duitse fabrikant heeft decennialang de norm bepaald voor hoogwaardige verwarmingssystemen, en hun ketels hebben een reputatie opgebouwd als de keuze voor huiseigenaren en bedrijven over de hele wereld.

Vaillant ketel laten plaatsen in Schiedam

Het laten plaatsen van een Vaillant ketel in Schiedam is een belangrijkste stap om te zorgen voor efficiënte verwarmingsoplossing in uw huis. Wij vertellen u graag hoe het laten plaatsen van een Vaillant in zijn werk gaat:

 1. Professioneel advies: voordat u een ketel kiest, is het essentieel om professioneel advies in te winnen. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van het juiste type en model Vaillant ketel op basis van de grootte van uw huis, warmwater gebruik en andere revelante factoren.
 2. Ketel selectie: wij adviseren u graag bij het juiste type Vaillant ketel dat past bij de specifieke eisen van uw woning. Vaillant biedt verschillende modellen, waaronder combiketels en systeemketels.
 3. Installatieplaats: samen met u beslissen we waar de ketel moet worden geïnstalleerd. Dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte, ventilatievereisten en de locatie van bestaande verwarmings- en warmwaterleidingen.
 4. Voorbereiding van de ruimte: zorg ervoor dat de installatieruimte goed is voorbereid. Dit omvat mogelijk het verwijderen van oude apparatuur, het creëren van een geschikte basis, en ervoor zorgen dat er voldoende ventilatie is voor de nieuwe ketel.
 5. Leidingwerk en aansluitingen: wij zullen het leidingwerk aanpassen om de nieuwe ketel aan te sluiten op het verwarmingssysteem en het warmwatersysteem. Eventuele aanpassingen aan gas- en waterleidingen worden ook uitgevoerd.
 6. Controles uitvoeren: na installatie controleren wij de ketel en checken wij of alles naar behoren werkt. Dit omvat vaak het instellen van de juiste parameters, het controleren van de druk en het uitvoeren van veiligheidstests.
 7. Onderhoudswerkzaamheden: wij bieden een onderhoudsabonnement waarbij wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw cv-ketel. Regelmatig onderhoud is essentieel om de prestaties van de ketel op lange termijn te waarborgen.

Het laten plaatsen van een Vaillant ketel in Schiedam is een investering die zorgt voor een comfortabel en efficiënt verwarmingssysteem. Door met ons samen te werken kunt u rekenen op een ketel die optimaal presteert en jarenlang betrouwbaarheid biedt.

Wat te doen bij een Vaillant cv ketel storing in Schiedam?

Een cv-ketel is een essentieel onderdeel van uw huis. Wanneer er zich een storing voordoet, kan dit voor ongemak zorgen. Vaillant, als gerenommeerde fabrikant van verwarmingssystemen, heeft echter zeer goede ketels. Desondanks kunnen er af en toe problemen optreden. Hier zijn enkele veelvoorkomende Vaillant cv-ketelstoringen en hoe u hierbij het beste kan handelen:

 1. Geen warm water of verwarming: als u geen warm water heeft of als de verwarming niet werkt, controleer dan eerst de thermostaatinstellingen. Zorg ervoor dat ze correct zijn ingesteld. Als het probleem aanhoudt, kan er een probleem zijn met de waterdruk, de thermostaat, of andere interne componenten. Neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op.
 2. Vreemde geluiden: abnormale geluiden zoals bonzen, tikken of borrelen kunnen duiden op luchtbellen in het systeem of problemen met de circulatiepomp. Ontlucht de radiatoren en controleer of de waterdruk op het juiste niveau is. Mocht het probleem aanhouden, schakel ons dan in.
 3. Foutcodes: Vaillant cv-ketels hebben vaak een display dat foutcodes weergeeft bij storingen. Raadpleeg de handleiding om de betekenis van de specifieke code te achterhalen. Sommige eenvoudige problemen kunnen zelf opgelost worden, maar u kunt ons altijd bellen als u twijfelt.
 4. Geen gasdruk: controleer of er voldoende gasdruk is. Een gebrek aan gasdruk kan resulteren in een uitval van de ketel. Als de gastoevoer in orde is, kan er een probleem zijn met de gasthermostaat of het gasregelblok.
 5. Lekkages: bij het detecteren van water rondom de ketel is cruciaal om de oorzaak te vinden. Dit kan variëren van een lekkende leiding tot een defecte warmtewisselaar. Schakel ons onmiddellijk in om lekkages te verhelpen en schade te voorkomen.

Bij ernstige storingen of wanneer u niet zeker bent van de oorzaak, raden wij altijd aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om nauwkeurige diagnoses te stellen en de juiste reparaties uit te voeren, zodat u snel weer kunt genieten van een goed functionerend verwarmingssysteem.

Wij bieden service voor alle merken cv-ketels

Heeft u niet een Vaillant maar een ander merk ketel? Bijvoorbeeld Bosch, Intergas, Remeha, Nefit of Itho Daalderop. Staat het merk dat u heeft hier niet bij? Neem contact met ons op, wij kunnen altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!