Woont u in Krimpen aan den IJssel en heeft u een Vaillant ketel? De Vaillant ketel staat bekend om zijn krachtige prestaties en energiezuinige benadering. Of het nu de hartverwarmende winterdagen zijn of de koele zomerochtenden, de Vaillant ketel zorgt altijd voor een aangename warmte. Van installatie tot onderhoud, we brengen niet alleen warmte in uw huis, maar bieden u ook geruststelling.

Heeft uw Vaillant cv-ketel kuren in Krimpen aan den IJssel? Laat het ons weten en wij komen eraan!

Ervaart u problemen met uw Vaillant cv-ketel in Krimpen aan den IJssel? Maakt u geen zorgen, want wij zijn hier om te helpen! Of het nu gaat om vreemde geluiden, onregelmatige verwarming of andere kuren, ons team staat paraat om snel en efficiënt de storing te lokaliseren en op te lossen. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel snel hersteld wordt. Vertrouw op onze ervaring en betrouwbare service om uw Vaillant ketel weer in topvorm te brengen!

Wat kunt u doen bij een storing?

Bij een cv-storing zijn er enkele stappen die u zelf kunt nemen voordat u een monteur inschakelt. Hier zijn enkele stappen die u kunt overwegen:

  1. Controleer de thermostaat: Zorg ervoor dat de thermostaat is ingeschakeld en correct is ingesteld. Controleer of de batterijen, indien aanwezig, niet leeg zijn.
  2. Controleer de waterdruk: Een te lage waterdruk kan leiden tot een storing. Controleer de waterdruk op de ketel en vul deze indien nodig bij volgens de instructies in de handleiding.
  3. Reset de ketel: Sommige cv-ketels hebben een resetknop. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke ketel om te zien hoe u deze kunt resetten. Houd er rekening mee dat u dit niet herhaaldelijk moet doen; als de storing aanhoudt, is professionele hulp nodig.
  4. Kijk naar de zekeringen en stroomtoevoer: Controleer de zekeringen in de meterkast niet zijn doorgeslagen en zorg ervoor dat er stroom is in de rest van het huis.
  5. Controleer de gaskraan: Zorg ervoor dat de gaskraan open staat. Als u andere gasapparaten in huis hebt, controleer dan of deze naar behoren functioneren.
  6. Veiligheidsschakelaars: Sommige ketels hebben veiligheidsschakelaars die kunnen worden geactiveerd als er een probleem is. Controleer of deze zijn ingeschakeld.
  7. Ventileer de ruimte: Zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte waar de ketel zich bevindt. Een gebrek aan ventilatie kan problemen veroorzaken.

Als u na het doorlopen van deze stappen nog steeds problemen hebt of als u niet zeker bent van wat u doet, is het verstandig om een professionele monteur te bellen.

Professionele plaatsing van een Vaillant ketel in Krimpen aan den IJssel

Overweegt u een nieuwe Vaillant ketel te laten installeren in uw woning in Krimpen aan den IJssel? Kies voor professionele plaatsing en geniet van de voordelen van een efficiënte en betrouwbare verwarmingsbron. Onze ervaren installateurs in Krimpen aan den IJssel staan garant voor een nauwkeurige installatie, waarbij wordt voldaan aan alle veiligheids- en prestatie eisen. Vanaf het advies over het juiste model tot de installatie, wij helpen u graag!

Wij zijn er voor alle merken ketels!

Niet alleen voor Vaillant, maar ook voor alle andere cv-ketel merken zijn wij uw betrouwbare partner. Ons deskundige team heeft uitgebreide ervaring in het onderhouden, repareren en verbeteren van diverse ketelmerken. Of het nu gaat om een Nefit, Remeha, Bosch, Intergas, Itho Daalderop, of een ander merk, wij kunnen u helpen. Met onze service bent u verzekerd van professionele ondersteuning, of het nu gaat om regulier onderhoud, het oplossen van storingen of het installeren van een nieuwe ketel. Vertrouw op ons voor al uw ketelbehoeften in Krimpen aan den IJssel.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!