Voor cv ketel onderhoud in Capelle aan den IJssel staan wij 24 uur per dag voor u klaar om uw cv problemen te verhelpen. Moet uw cv ketel onderhouden of vervangen worden? Wij hebben ervaren en gecertificeerde cv monteurs en installateurs in huis om uw cv ketel te onderhouden en goed werkend te houden.

Cv onderhoudsabonnement in Capelle aan den IJssel

Wij zorgen er graag voor dat u niet in de kou hoeft te zitten maar als u dit zoveel mogelijk wilt voorkomen adviseren wij om het cv onderhoudsabonnement af te nemen. Een cv ketel heeft regelmatig onderhoud nodig om storingen en onnodige reparaties te voorkomen, waarmee u vaak duurder uit bent. Met een goed werkende cv ketel, bespaart u ook op de maandlasten.

Tijdens de cv ketel onderhoudswerkzaamheden in Capelle aan den IJssel voeren wij onder andere het volgende uit:

  1. Cv installatie bijvullen
  2. Cv installatie ontluchten
  3. Reiniging warmtewisselaar en branders
  4. Water- en beveiligingsapparaten controleren
  5. Controle afvoer verbrandingsgassen
  6. Controle veiligheid apparatuur

Wij voeren cv ketel onderhoud voor onder andere de volgende merken uit: Nefit, Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Remeha en Vaillant.

Diensten naast cv ketel onderhoud

Naast de cv ketel onderhoud in Capelle aan den IJssel en omgeving, staan wij ook voor u klaar om een cv te installeren. Wij bieden cv ketels aan voor een scherpe prijs en het installeren hiervan neemt enkele uren in beslag. Wij geven u graag passend advies over de cv ketel die past in uw woning en verbruik. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen.

Spoed?

Ondanks dat de cv ketel goed wordt onderhouden, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er eens iets kapot gaat in de cv ketel waardoor hij het niet doet. In dat geval staat de cv monteur in Capelle aan den IJssel 24 uur per dag voor u klaar zodat u niet in de kou hoeft te zitten. Bel of mail ons en wij zorgen dat we snel ter plaatse zullen zijn.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!