Woont u in Spijkenisse en bent u opzoek naar een cv installateur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van gespecialiseerde cv monteurs helpen u graag met het plaatsen, repareren en ouderhouden van uw cv ketel en installatie. U kunt ons ook inschakelen om uw cv ketel te controleren op gebreken, bij deze controle kijken onze installateurs naar de prestatie, eventuele lekkage en storingen. Mochten wij tijdens de controle problemen tegen komen die niet te repareren zijn adviseren wij een nieuwe cv ketel. Wij helpen u in het proces van het vinden van de juiste cv ketel die past bij uw woning en gebruik.

Wanneer heeft u een nieuwe cv ketel nodig?

Een cv ketel gaat over het algemeen lang mee, maar op een gegeven moment is het tijd voor vervanging. Wij adviseren onze klanten om hun cv ketel om de 12 – 15 jaar te laten vervangen. Een nieuwe is niet alleen heel efficiënt, maar u bespaart er ook energiekosten mee.

Ook al adviseren wij onze klanten om de 12-15 jaar hun cv ketel te vervangen kan het voorkomen dat uw ketel eerder problemen ervaart. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat uw cv ketel eerder vervangen moet worden. De symptomen van een verouderde cv ketel kunnen zijn:

  • Slechte prestatie: slechte prestatie van uw cv ketel kunt u op verschillende manieren herkennen, zoals lange wachttijd tot het water warm wordt of het water is niet meer zo warm als voorheen.
  • Stijgende energiekosten: door een defecte of verouderde cv ketel kunnen de energiekosten flink oplopen omdat er geen optimaal gebruik wordt gemaakt van de energie.
  • Lekkage: een lekkage is een duidelijk teken dat uw cv ketel aan vervanging toe is.
  • Storingen: valt uw cv ketel regelmatig uit of ziet u storingen dan is uw ketel ook toe aan vervanging of reparatie.

Een nieuwe cv installeren in Spijkenisse

Als u ervoor gekozen heeft om een nieuwe cv ketel te installeren in Spijkenisse, dan helpen onze cv monteurs u graag met de installatie. Bij de installatie van uw cv ketel werken wij secuur en proberen wij u niet te hinderen in uw dagelijkse werkzaamheden. Na installatie controleren en reinigen wij de cv ketel om ervoor te zorgen dat u nog lang gebruik kan maken van uw cv ketel.

Naast het installeren van uw cv ketel kunt u ons ook inschakelen voor jaarlijks onderhoud en controle. Het periodiek onderhouden van de cv ketel zorgt ervoor dat u lange tijd kan genieten van uw nieuwe cv installatie.

Wij helpen u graag met het installeren van uw nieuwe cv ketel in Spijkenisse. Wij kunnen u helpen met de merken Bosch, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha, Vaillant en vele anderen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Bent u opzoek naar een cv installateur in Spijkenisse neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefoon of ons contactformulier hieronder voor een offerte. Voor overige vragen kunt u ook contact met ons opnemen, onze cv installateurs in Spijkenisse helpen u graag verder.

CV Monteur

Alle CV-problemen effectief en juist opgelost

Ervaring

Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn u graag van dienst

Bespaar geld

Dankzij onze ervaring en kennis bespaart u geld

Vrijblijvend contact opnemen

Naam

Reviews

Joana Grilo
Joana Grilo
2022-07-21
We had a problem with the boiler, CV ketel, and called this company, they came immediately to check the issue and told us it needed fixing. They even said the problem was actually dangerous but that they would come to fix the next day. The next day nobody showed up, they didn't communicate it and they didn't answer our calls. I find this the most unprofessional and disrespectful thing ever. My contacts are all dutch, I don't have a foreign phone number, and we resolved the issue with another company not with them.
tim kouwenhoven
tim kouwenhoven
2022-06-19
Prima geholpen telefonisch met het vullen van mij cv Super bedankt
Iris Plugge
Iris Plugge
2022-06-11
Aardige man. Gratis uitleg dat onderdeel in verhouding duurder is als een ketel
Robin Groen
Robin Groen
2022-04-02
Hele goede service!
D. Marijn
D. Marijn
2022-01-31
Fantastisch geholpen… service bestaat nog!! Ik ben ‘s avonds telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke man met kennis van zaken! Ik zit er vanavond weer lekker warm bij. Dankjewel!
levi boy010
levi boy010
2022-01-30
Ik belde deze meneer en na een half uur stond hij voor de deur, de beste service ooit
Michael Lynch
Michael Lynch
2021-12-17
They helped me fix my problem directly over the phone, free of charge. Amazing service! Thanks
gunther tijdink
gunther tijdink
2021-12-14
Super goed geholpen door kundige monteur. 5 sterren!